LEVEL UP
WITH MONEY

De e-course om een level up te gaan met je geld, een eigen Money Masterplan te bouwen, je Money Mindset te upgraden, oude geldpatronen op te lossen en je geld te vermeerderen op een manier die bij jou past.

PICK & CHOOSE – IT’S FREE

Alles goed geregeld, geen geldstress of onrust in je hoofd. Dat is waar we het voor doen. (Oke, en extra centen op de bank natuurlijk)

Je geld nu goed regelen, levert je voor de rest van je leven veel op en bovendien geeft het veel rust te weten dat het goed zit. Maar waar begin je? 

In deze Level Up with Money course vind je de informatie die je nodig hebt om een goede basis te leggen in je financien. Van interviews tot explain-video’s, van funsheets tot checklists en meer, alle informatie is voor jou GRATIS beschikbaar. Just pick & choose. 

A year from now you will wish you had started today.”
– Karen Lamb

Het leerprogramma ‘Level Up with Money’ bestaat uit:

Level 1
Choose to go for it


Geld. Laten we eerst eens ontdekken wat dit voor jou betekent en wat het je oplevert om door te gaan voor de hogere levels.

Level 2
Master your mindset

Om te kunnen zorgen dat jij je Masterplan straks ook echt gaat uitvoeren, is het belangrijk om aan je mindset te werken en geldtrauma's op te lossen.

level 3
Money Masterplan


Stap voor stap jouw eigen plan bouwen dat je kunt gaan gebruiken. En daarnaast duiken we ook je salarisstrook, belastingen, op jezelf gaan en financiele criminaliteit in. Lekker compleet dus.

Level 4
Level up


Als je plan compleet is, kun je je gaan verdiepen in het vergroten van je banksaldo. Van salarisonderhandeling tot vastgoed, van side hustle tot beleggen, alles komt voorbij. En ja, ook crypto.

“You’ll never change your life until you change something that you do daily. The secret of your success is found in your daily routine.”

Oke, waarom zou je direct beginnen met ‘Level Up with Money’?

Deze mensen gingen je al voor:

Meet your talkshow host: Ghyslaine.

Ghyslaine zie je in heel de e-course voorbij komen. Ze ging de straat op voor de StreetTalks, ontving bijzondere gasten in onze MoneyRebels studio en deelt wat geld voor haarzelf betekent in de Q&A-video. Ghyslaine stelt altijd precies de vragen die we allemaal willen weten en dat maakt de interviews heel inspirerend, en vooral heel echt. 

Verwacht dus geen saaie video’s met financiele experts, maar echte verhalen van mensen die uit hun eigen leven delen. 

Let's talk money!

Level Up with Money course

€o,-

incl btw.

Je denkt misschien: hoe kunnen ze dat nu allemaal gratis doen? Er zit vast een addertje onder het gras? 

Glad you asked! 

Dit programma is namelijk financieel mogelijk gemaakt door Instituut Gak, waardoor we het jou gratis kunnen aanbieden. 

Psst…. Ga je voor de ‘full experience’, of heb je gewoon geen zin in gedoe met losse blaadjes? Bestel dan het prachtige GrowBook, dé uitgebreide variant van het werkboek (> 100 pagina’s dik), mooi ontworpen, vol handige lijstjes en ruimtes om te schrijven. 

Geprint en wel bij jou in de brievenbus voor EUR 24,95. 

We are in this together

De cursus kun je ook makkelijk met een groepje volgen. Zo kun je elkaar aanmoedigen in tijden dat het even minder lukt, en kun je elkaar scherp houden om er lekker voor te gaan. 

Kom je onderweg vragen tegen waar je echt even een antwoord voor zoekt, stuur je vraag dan gerust even naar hello@moneyrebels.nl. Wij zoeken dan de juiste expert er bij en zorgen ervoor dat jij het antwoord op je vraag ontvangt.

Pinky promise. 

 

Pssst.. Ben jij werkgever? Dan hebben we een heel tof nieuwsbriefpakket (gratis!) dat het jou makkelijk maakt om de e-course met je medewerkers te delen. Easy does it. 

De veelgestelde vragen

Vragen kun je trouwens altijd even sturen naar hello@moneyrebels.nl.

Hoe kan het dat jullie e-course gratis wordt aangeboden?

Deze e-course is gesponsord door Instituut Gak en kan daarom gratis worden aangeboden. 

Ik ben werkgever. Kan ik dit ook aanbieden bij mijn medewerkers?

Tuurlijk! We hebben zelfs een speciale nieuwsbriefserie gemaakt, zodat je de course makkelijk en zonder al te veel moeite kunt delen met je medewerkers. 

Hoe lang doe je over de hele e-course?

Dat is moelijk te zeggen. Dat is voor iedereen anders. Volg de cursus vooral op een manier die past bij jouw tijd. Je kunt hem stap-voor-stap volgen en op je eigen snelheid. Je kunt ook gewoon elke keer alleen het onderwerp pakken dat je op dat moment nodig hebt. 

Geven jullie ook workshops en trainingen?

Jazeker! Vraag je het voor jezelf? Hou dan vooral de nieuwsbrief in de gaten: daar delen we alle aankomende events, workshops en trainingen. En andere leuke nieuwtjes natuurlijk. Vraag je het voor je bedrijf? Neem dan even contact op via hello@moneyrebels.nl of check de samenwerk-pagina. 

Kan ik het werkboek ook geprint bestellen?

Het basic werkboek is een online werkboek dat je zelf mag printen, als je dat zou willen. Als je echt voor een mooi, hardcopy werkboek gaat bij deze e-course, hebben we het Level Up GrowBook voor je: een prachtig ontworpen en veel uitgebreidere variant van het basic werkboek (> 100 pagina’s!!). Aanrader! Je vindt hem in de shop voor EUR 24,95.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk gerust even rond in de e-course of kijk wat van de video’s. 

Op social media delen we ook geregeld wat van de course, dus je kunt ons ook zeker daar even volgen.