Miljonair mindset

Level Up with Money

Maar het wordt nog interessanter! Jeroen adviseert namelijk al ruim 25 jaar de multimiljonairs (>15 miljoen euro) in Nederland op financieel gebied. We waren benieuwd: wat heeft hij van hen geleerd als het gaat over een miljonair mindset? Ghyslaine vroeg het hem in deze video:

Wat ons ook opviel aan de miljonair mindset, is dat het over meer dan alleen geld gaat. Het gaat ook over tijd en genieten van je leven en de mensen om je heen

Je ziet hier dus eigenlijk ook weer de Golden Triangle of Happiness terugkomen. We pakken hem er weer even bij.

De mensen die miljonair zijn geworden, hebben deze triangle dus al helemaal ontdekt. Mits, ze de balans blijven zoeken.

Wat bedoelen we daar precies mee? 

De volgende korte video (1:36 min)zie je dat balans zit tussen twee uitersten. As always, eigenlijk. Als het gaat over een miljonairs mindset, moet je leren om  tussen deze twee uitersten te blijven: een poverty mindset en een money power mindset.

In het interview dat we deden met Xavier Assegaf over side-hustles (dat onderwerp komt terug in level 4), kwam het aan het einde van de video ook op onderwerpen als: “Wat is succes?” en “Wat is echte rijkdom?”. 

Omdat het hier zo mooi bij past, laten we je in level 2 ook graag alvast een kort stukje zien (en je kunt natuurlijk ook gewoon alvast de hele video kijken als je nieuwsgierig bent ;))

Level Up with Money

Nu je ook qua mindset ready bent om spijkers met koppen te gaan slaan, gaan we door naar het Money Masterplan. Je zult in LEVEL 3 aan de slag gaan met jouw eigen financiën. Zo concreet en persoonlijk mogelijk, zodat je aan het einde van de module ook jouw eigen Money Masterplan klaar hebt. Van je loonstrook tot STUFI, van sparen to besparen en een plan dat je voor je financiën zo kunt invullen, zodat je nooit meer stress hoeft te hebben van je geld. Ready to go?

Alle MBO-docenten opgelet!

Masterclaas GenZ en geld

Ben je op zoek naar de mogelijkheden die worden gefinancierd vanuit de subsidie van Geldlessen.nl? Bekijk hier het aanbod.