Money mindset

You made it to level 2!

Be the master over your own mindset. Jij bent de baas over je eigen gedachten. Je moet je alleen wel bewust zijn van wat er allemaal gebeurt in je hoofd rondom geld. En dat verschilt per mens. Daarom zul je in dit Level vaak zien dat we naar het werkboek verwijzen, omdat je daar met je eigen, persoonlijke situatie en gedachtes aan de slag kunt gaan.

En ja, er zijn natuurlijk een heleboel manieren om daar mee aan de slag te gaan. Wij hebben voor deze course de belangrijkste er uit gekozen die je echt even een goed inzicht geven in punten die invloed hebben op je mindset, zowel negatief als positief. 

In deze module gaan we in op je mindset, op money disorders (geldscripts) je geldgewoontes en het groeien in je miljonairs mindset.

Waarom beginnen we met deze topics vóór we in het Money Masterplan duiken?

Dat is omdat deze skills er voor zorgen dat je

  1. ook écht aan de slag gaat met je financiën en
  2. dat je het ook gaat volhouden.

We willen je uitdagen om deze module helemaal in te duiken en steeds de opdrachten in het werkboek erbij pakken.

Psst… Soms is het best wel pittig om dat in je eentje te doen, wees dan moedig en vraag een vriend(in) om het samen te doen. Voel je vooral ook vrij om een kijkje te nemen op de agenda van onze Money Gatherings, waar we samen, met elkaar, over deze topics duiken.

En door…… Even kijken wat anderen op straat vertelden o.a. over wat geld voor hen betekent. 🙂

Je ziet het al; iedereen denkt aan iets anders als het gaat om geld of geldstress. Het is dus belangrijk om jezelf te leren kennen op dat gebied. Laten we eens beginnen met de relatie die jij hebt met geld, oftewel jouw Money Mindset.

Even een relatiecheck: 

Jouw relatie met geld zegt iets over jouw money mindset. Benieuwd wat dat precies is? En hoe je meer kunt leren over jouw Money Mindset? Deze video praat je in 1,5 minuut bij. 

Dit interview tussen Ghyslaine en Zippora is een mooi voorbeeld van een open gesprek over mindset en het effect van je opvoeding. #aanrader

We zijn natuurlijk wel benieuwd wat jou het meest is bij gebleven uit het interview! 

“Ik zeg mijn geld waar het naartoe moet”. We love it!

Yup, helemaal goed. Laten we beginnen met het oplossen van oude geldpatronen.

We noemen het Money Disorders (of geldscripts), omdat er somewhere along the way dis-orde is gekomen in de manier waarop je over geld denkt, of bepaalde keuzes maakt met geld. En dat is niet iets waar je je voor hoeft te schamen, dat heeft iedereen wel. Het wordt pas een probleem als je er niks mee doet, maar wij duiken er juist even goed in de volgende module. Klik je mee?